Vodeći proizvodjač audio i video kablova visokih performansi.

Harmonic Technology je globalni proizvodjač kablova visokih performansi za povezivanje audio i video komponenti u kući, kao i za profesionalnu upotrebu. Prateći princip dostižnog luksuza, kreirali smo najkvalitetnije kablove koji omogućavaju svakom audio ili video sistemu da dostigne nove nivoe transparentnosti i muzičke tačnosti.

Naš cilj je jednostavan: da prenesemo lepotu performansi kroz vaše sisteme sa savršenom autentičnošću.

Osnovan 1998. godine sa sedištem u San Dijegu, Kalifornija, Harmonic Technology je napravio neverovatno otkriće, kombinovanjem nauke o metalurgiji sa proizvodnjom audio i video kablova. Krajnji rezultat našeg opsežnog istraživanja je patentirani OCC Single Cristal™ proces, dizajna kompanije Harmonic Technology, u kome se metal prečišćava, kako bi se eliminisala bilo kakva potencijalna izobličenja kristalne barijere. Ovaj proces rafiniranja i livenja metala, stvorio je revolucionarni dizajn u audio/video industriji, obezbeđujući najtačniji prenos signala ikada postignut. Dok drugi proizvođači kablova mogu da koriste bakarnu žicu visokog kvaliteta sa 99,97% čistoće, koja sadrži razne zagađivače uključujući kiseonik, proces dizajna Harmonic Technology postiže nivoe čistoće veće od 99,999997% u atmosferi potpuno lišenoj kiseonika i drugih zagađivača. Krajnji rezultat je dramatično povećanje jasnoće, dinamike i snage signala, koji putuju kroz kablove, do nivoa koji audiofili i entuzijasti kućnog bioskopa nikada ranije nisu iskusili.

Dizajnerski tim kompanije Harmonic Technology oslanja se na svoju stručnost i inovacije i najbolje prakse u drugim industrijama, kako bi postigao maksimalne performanse na tržištu audio/video kablova. Nastojimo da dizajniramo i implementiramo najnaprednije tehnologije, kako bismo održali korak sa proizvodima potrošačke elektronike, koji se stalno razvijaju i koji se predstavljaju na tržištu. Nedavno je Harmonic Technology prilagodio staklena vlakna i tehnologiju sličnu laseru audio oblasti, kako bi stvorio novu generaciju kablovskih proizvoda, koja je zaista revolucionarno promenila industriju. Kroz patentirane, minijaturizovane fotonske pretvarače LAM (svetlosni analogni modul), fotonski kablovi Harmonic Technology pretvaraju audio signal u svetlosne impulse, bez apsolutno nikakve digitalne konverzije, oslobađajući zvučnu dubinu, tačnost i snagu svakog signala.

Harmonic Technology se konstantno dokazao da je među liderima na tržištu kablova visokih performansi, osvajanjem nagrade Absolute Sound Golden Ear Avard i Stereophile Recommended Component, svake godine od 1999. Naše proizvode, kontinuirano dobro, preporučuju različiti recenzenti, uključujući Absolute Sound, Stereotimes, Soundstage, Enjoi by the Music i Planet Hi-Fi. Harmonic Technology takođe koristi Furutech dodatke, kako bi u potpunosti poboljšao vaše vrhunsko audio/video iskustvo.

Ako imate bilo kakvo pitanje, kontaktirajte nas.

Harmonic Technology Pro-7 Reference Armour Loudspeaker Cable and Armour Link III Interconnects

REVIEW by Neil Gader, Oct 02nd, 2015