20 godina izvrsnosti, 20 godina legende.

Naše nove tehnologije imaju samo jedan cilj: muzičko zadovoljstvo. Naše istraživanje kako bi pronašli dominantne faktore za muzikalnost pojačavala omogućili su nam da otkrijemo do sada nepoznatu ne-linearnu distorziju koju smo nazvali “distorzija memorije” (TM).

Kada najbolji dizajn cevi proizvede jednu desetinu iznosa ove novo otkrivene distorzije, samo naše revolucionarne komponente i kola ga razlažu – na hiljaditi deo onoga što je bilo … i ovo, svako može da čuje.

Već od samog početka, naš model IT integrisanog pojačala smatran je od strane ljubitelja muzike i međunarodnih stranih audio časopisa za apsolutno svetsko referentno pojačalo za potpuno muzičko uživanje i transparentnost: prava Živa Legenda.

Zatim smo predstavili Model IS i nedavno Model IS Reference koji uključuje naš ekskluzivni novi dizajn uz neverovatan odnos vrednosti koju dobijate za novac koji dajete.

Naše tehnologije su takođe revolucionarne i kada se primenjuju na interkonekcijske kablove, za izvore kao i za zvučnike.

Uskoro će biti otvorene prostorije za slušanje širom sveta. Proverite našu listu distributera. Vi ste dobrodošli da dođete da čujete drugačiji zvuk koji će za vas biti zaista posebno muzičko iskustvo.

Dobro došli u Lavardin Tehnologije, ​​na drugačija pojačala –
“pojačala koja poseduju sposobnost da skoro svako drugo pojačalo zvuči neuredno i nespretno” Roi Gregori (HIFI +)

Naše istraživanje počinje tamo gde drugi odustaju.

Relativno novo u ovoj postavci je francusko integralno pojačalo koje je  stupilo  na audio  scenu pre 15 godina. Lavardinova kola se oslanjaju na eliminisanje onoga što kompanija naziva “izobličenje memorije”, oblik nelinearnog izobličenja u vremenskom domenu koji nije prepoznat, ili izmeren. Kompanija navodi da je ova distorzija bitno niža u dizajnu cevnih pojačala u poređenju sa većinom tranzitorskih modela, i to je tajna za kontinuirani uspeh cevnih pojačala. Lavardinovim tranzitorskim kolom smanjuje se ova vremensku distorzija do hiljaditog dela u odnosu na druga pojačala.

Obim ponude se proširio tako da danas uključuje i jeftinije integrisano pojačalo, dva predpojačala, četiri pojačala snage i veliki broj raznovrsnih kablova. Tu je takođe i pojačalo koje slavi svoje 15 godišnje postojanje koje se poboljnjava sa IT. Ali prvo integrisano pojačalo je ono koje je evropski svet audiofila fasciniralo i ta fascijacija traje sve do danšnjeg dana. Petnaest godina kasnije i iz ove vremenske perspektive, malo proizvoda može mu se približiti.

Lecontoure