AIRLINE redefiniše emocije, prostor i transparentnost

Naš izazov na samom početku bio je da se radikalno nove i najmodernije tehnologije uklope u referentni zvučnik koji održava još za sada nepoznatu holografsku 3D zvučnu scenu sa bilo kog mesta u sobi za slušanje od najslabijeg šapta do najimpresivnijih nivoa zvučnog pritiska.

3D zvuk sa bilo kog mesta u sobi

AIRLINES stvaraju pravu 3D holografsku zvučnu scenu. Ovu zvučnici pružaju vrhunski precizno i bezprekorno audiofilski stereo izvođenje, čak iako slušalac se ne nalazi u prostoru između dva zvučnika. Zvuk iz svakog zvučnika se ravnomerno emituje svuda okolo i stvara autentičan utisak izvođenja uživo. Ovo eliminiše oštru osu simetrije, gde je i najmanje pomeranje slušaocadovodi do smetnji.

Pogledajte šta čujete

Nema više kauča u sredini sobe

AIRLINES rešavaju dilemu ljubitelja muzike: vidi njegovu dnevnu sobu zatrpanu zvučnicima na dobrom rastojanju od zidova kako bi se izbeglo preuveličavanje basa i pokušaja da se stvori zvučna scena koja je uvek nestabilna ravnoteža u jednoj tački i to samo jednoj: kauč, u sredini dnevnog boravka, upravo između zvučnika.
Sa AIRLINES-om više ne postoji “A” privilegovano mesto za slušanje duž ose simetrije, gde dva zvučnika imaju stalno jednak efekat, nema više jedinstvenog omiljenog mesta nametnutog svim prošlim i postojećim stereo i višekanalnim sistemima.
Utopija fokusiranja teoretski idealnog zvuka u jednoj tački odjednom izgleda zastarelo i stvarno neambiciozno.

Kretanje u sobi ispred AIRLINES-a sa zatvorenim očima i otkrivanje orkestra koji se okreće kao virtualni zvučni objekat, u svojim složenim, detaljnim i koherentnim 3D dimenzijama, je upečatljivo iskustvo.

Preispitivanje svega za muziku

AIRLINE dramatično utiču i na kvalitet zvuka i na beskompromisno uključivanje zvučnika kod kuće. AIRLINES nisu “još jedan lakirani drveni ormar” koji smeta u dnevnoj sobi i toleriše se samo zbog svoje “funkcije zvuka”. Oni doprinose organizaciji prostora u kući koji odgovara vašem životnom stilu bez štete za slušanja muzike na najvišem nivou kvaliteta.

Postavljeni blizu spoljneg zida, bočnih zidova ili na prozorski otvor, zvučnici AIRLINE razvijaju realističnu i prirodnu holografsku 3D zvučnu scenu. Životni prostor postaje potpuno slobodan i kroz njega AIRLINES takođe doprinose pomirenju u  kući.

Najbolji zvučnik na svetu?

AIRLINE tehnologija obezbeđuje koincidentni ortogonalno emitujući zvučnik i koji ima slično akustičko ponašanje prema tačkastom izvoru, izbegavajući uobičajene probleme povezane sa prelazima i promenama van osa unutar audio opsega i smanjujući distorziju za 20 puta u odnosu na prethodne zvučnike.

Bezvremenska lepota

Njihov tanak i bezvremenski izgled, kao što je BAUHAUS kreacija, skriva veoma inovativan projekat koji je u stanju da svakodnevno iskustvo slušanja učini jedinstvenim i prijatnim. AIRLINES može postaviti moderan stil ili skoro nestati iza kauča, stolice ili komada namještaja srednje visine bez uticaja na kvalitet izvođenja.

Ovaj izazov je ispunjen. Rezultat je moderniji i atraktivniji dizajn zvučnika neograničene dinamike, ekstremnog proširenja i redefinisanog prostora i transparentnosti. Sve što smo očekivali i nešto što nismo mogli zamisliti. Lecontoure je ponosan što može predstaviti otkriće AIRLINE zvučnika.